Как да отслабнем с кимион – супер полезната подправка. Кимионът (Cuminum

...
Как да отслабнем с кимион – супер полезната подправка. Кимионът (Cuminum
Коментари Харесай

Как да отслабнем с кимион – супер полезната подправка

Как да отслабнем с кимион – супер потребната фалшификация. Кимионът ( Cuminum cyminum ) е известна фалшификация, употребена в кулинарията по целия свят. Кимионът принадлежи към фамилията на магданоза и се отглежда най-много в Китай, Индия и Мексико. Също по този начин е постоянно срещана съставна част в чили на прахуляк и къри.

Кимионът може да ускори метаболизма ви, да намали равнището на холестерола и да помогне за понижаване на кръвната захар . Проучванията удостоверяват, че потреблението на надробен кимион оказва помощ на някои хора, които се пробват да отслабнат. Въпреки че няма гаранция, че кимионът ще даде подтик на загубата на тегло, неговите неповторими свойства и други изгоди за здравето го вършат съвършен за тази цел.

Как да отслабнем с кимион и коя е тайната съставна част?

Кимионът има капацитета да ви помогне да отслабнете заради неповторимата си дейна съставна част – тимохинон . Това е естествено срещащ се химикал, който има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Тимохинонът може да се насочи към свободните радикали в тялото ви, като оказва помощ на тялото ви да се пречисти от токсините . Кимионът оказва помощ на клетките ви да реагират на инсулин и глюкоза, което поддържа кръвната ви захар постоянна.

С течение на времето резултатите на кимиона могат да проработят дружно със здравословна диета и извършения за понижаване на мастните натрупвания и понижаване на възпалението в тялото ви. Когато всичко работи дружно, може да забележите, че всички признаци на отичане и отмалялост понижават, когато консумирате кимион.

Изследванията поддържат концепцията, че кимионът може да ви помогне да отслабнете. Едно изследване при дами с наднормено тегло показва, че прибавянето на кимион и лайм към рутината за намаляване доста форсира загубата на тегло. В друго изследване при дами с наднормено тегло, кимионът самичък по себе си е бил задоволителен, с цел да докара до по-бързата загуба на тегло.

Погрешни схващания по отношение на резултатите от загуба на тегло благодарение на кимион. Въпреки че кимионът може да ви помогне да отслабнете, има реалистични ограничавания за това какъв брой тегло можете да очаквате да смъкнете. Съществуват и неправилни схващания за метода, по който работи.

Кимионът не може да се насочи към една част от тялото ви, като корема да вземем за пример, с цел да почисти мазнините. Само цялостната загуба на тегло може да се насочи към мастните натрупвания по тялото ви.

Как да употребявате кимион за намаляване по разнообразни способи

Можете да употребявате кимион за намаляване по доста способи. Ето най-широко употребяваните:

Напитка от кимион

Опитайте да си извършите своя лична напитка от кимион, като накиснете две чаени лъжички семена от кимион в 1,5 литра вряща вода. Прецедете семената и изпийте водата, която е напоена със здравословните масла и екстракти от кимиона. Тази вода може да форсира вашия метаболизъм и да помогне за балансиране на кръвната захар, в допълнение към повишението на хидратацията ви.

Кимион под формата на добавки – по какъв начин се приема черен кимион за намаляване

Можете да закупите орални добавки с кимион, които съдържат смлени семена от кимион или масло от семена от черен кимион. Приемайте тези добавки с храна един път дневно или съгласно инструкциите на опаковката. Добавките с кимион могат да оказват помощ за стабилизиране на кръвната захар.

Кимион с храната

Можете също по този начин да изберете просто да консумирате повече кимион с приема на храна. Чили на прахуляк, семена от кимион и надробен кимион съдържат антиоксидантните и засилващи метаболизма качества на кимиона. Подправянето на ориз, леща и печени зеленчуци с кимион е апетитен метод да изпитате преимуществата му.

Други изгоди от кимиона – по какъв начин се приема черен кимион за намаляване

Кимионът не е добър единствено като средство за намаляване. Осигурява и други преимущества, като:

  • високо наличие на желязо, минерал, който мнозина не получават задоволително с храната
  • може да усъвършенства съотношението на HDL (добър) и LDL (лош) холестерол
  • може да ви защищити от хранително отравяне заради своите антимикробни и антибиотични свойства
  • поддържа имунната ви система, предпазвайки ви от по-чести болести
  • има свойства за битка с рака

От къде да закупите кимион за намаляване? Кимионът може да бъде закупен в съвсем всеки магазин за хранителни артикули на семена или в смляна форма. Специализираните магазини, магазините за здравословни храни и фермерските пазари също оферират кимион. Можете да закупите добавки с кимион от профилирани онлайн магазини.

Кимионът е постоянно срещана фалшификация с изключителни изгоди за вашето здраве. Освен че е потвърдено, че оказва помощ за бързо намаляване, кимионът може също да понижи възпалението.

Имайте поради, че кимионът не е чудодейна съставна част. Все още ще би трябвало да се ангажирате с понижаване на калориите и да вършиме постоянно извършения, с цел да изпитате цялостните му преимущества. Кимионът е безвреден за множеството хора, които желаят да доближат здравословно тегло и да балансират кръвната си захар.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР